Ilmaisvideo naisen ejakulaatio keskustelu

ilmaisvideo naisen ejakulaatio keskustelu

Keskustelu - Naiset - kuinka moni ejakuloi? Vierailija: Heippatirallaa, Olen törmännyt uuden tyttöystäväni kanssa ihanaan ilmiön nimeltä naisen ejakulaatio. Käsittäkseni ilmiö on kovinkin harvinainen, mutta minusta sitäkin kiihottavampi. Vierailija: Onko mitän keinoa, miten saada naisen ejakulaatio loppumaan tai märä vähenemän? En tykkä ollenkaan, kun varsinkin itsetyydytyksen jälkeen on sänky märkänä Ja joskus kesken seksinkin tulee ja mieskin tuntee sen, ja ei luista enä. Keskustelu, naisen ejakulaatiosta Aihe vapaa Vauva Naisen ejakulaatio tulee kahdesta pikkuruisesta aukosta, jotka ovat lähellä virtsarakkoa, sen alapuolella. Orgasmin lähestyessä nämä skenen aukot näkyvät ehkä selvemmin. Mutta taaskin täytyy mainita, että joillakin nuo aukot aukeavat jo virtsaputkeen, eivätkä tällöin näy tietenkän ulospäin. ilmaisvideo naisen ejakulaatio keskustelu

Naisen ejakulaatio: Ilmaisvideo naisen ejakulaatio keskustelu

Tapahtuuko näin vain harvoille ja valituille? Hispanic American Archives of Sexology, 17 (1). Jotkut sanovat erittävänsä vain muutaman pisaran, kun toiset taas väittävät erittävänsä muutaman kahvikupillisen verran. Van Burenin sairaalan biokemiallinen laboratorio aloitti tutkimuksen tästä aiheesta. Useat tytöt alkoivat tiedostamaan, että heiltäkin erittyi nestettä orgasmiensa aikana, samankaltaisesti kuin miestenkin ejakulaation aikana.

Ilmaisvideo naisen ejakulaatio keskustelu - Kuinka yleistä

Onko hän ottanut asian esille ja kaipaa ejakulointia, vai onko asia vain putkahtanut esille ja nyt sinä mietit sillä päsi puhki ja masennut asiasta? Kypsä orgasmi ( Garciá, 2005). Vuonna 1950 Ernest Grafenberg (jonka nimestä me myös saamme kuuluisan G-pisteen) väitti, että naisen kehossa ei ole kohtaa joka ei tarjoaisi seksuaalista vastausta. 90,9 naisista kiihottui näiden alueiden stimuloinnista sormilla. Useimmat asiantuntijat ovat samaa mieltä siitä, että purkautunut neste ei ole virtsaa, kuten aikaisemmin oli ajateltu. Komisaruk julkaisivat aiheesta artikkelin vuonna 1981, on kuitenkin havaittu paljon edistystä tähän aiheeseen liittyvän kysymykseen vastaamiseksi voivatko naiset todella saada ejakulaation samalla tavalla kuin miehet? Anatomisesti G-piste ei ole osa emätintä, vaan ennemminkin osa virtsaputkea (naisen eturauhanen).

0 ajatusta “Ilmaisvideo naisen ejakulaatio keskustelu

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *