Nais seuraa mitä nainen haluaa sängyssä

Mitä nainen haluaa mieheltä sängyssä 12 vinkkiä Uusi Suomi Tiessalo: Mitä nainen haluaa sängyssä? Mitä nainen haluaa mieheltä sängyssä 12 vinkkiä. Suklainen jälkiruoka toimii useimpien naisten kohdalla. Kun puhuu pitkän ja välillä järkeviä, saa erilaista seuraa kuin puhumalla tiukkoja ja lyhyesti. Seksikolumni: Tämän nainen haluaa kuulla sängyssä - Lifestyle Miehet paljastavat, mitä haluaisivat naisten tekevän sängyssä Mitä ihmettä naiset siis sängyssä haluavat? Toimittaessani vastikän Ylelle, naisten saunavuoro podcast-sarjan seksistä, parisuhteesta. Mitä nainen haluaa kuulla sängyssä?

Nais seuraa mitä nainen haluaa sängyssä - Näin saat tietä

Ja se on ihan. Miia, 41: Uskonnollinen mies pelkäsi viettejäni. Kun kehuin ystävien kesken erästä seksilelua, sain kuulla, että kertomani asiat olivat vastenmielisiä. Tiesin, että en saa sanoa äneen, että tämä on kivaa, vaan että naisen täytyy hieman vastustella. Seksistä tulee kuitenkin helposti parisuhteen kipukohta. Mitä enemmän nainen kokee, että hänen pitäisi haluta, sitä kauemmaksi nautinto karkaa.

Videos

Long Naied Handjob. JO YLÄasteiÄSSÄ tykkäsin siitä, että pojat ahdistivat nurkkaan, laittoivat kättä jalkoväliin ja puristelivat rintoja. Se on herättänyt heissä paitsi kiinnostusta, myös syvä epävarmuutta ja mustasukkaisuutta. Näin kiteytetän norjalaisessa menestyskirjassa. Miehen ei kannata jättä huomiotta takapuolta, sillä harva nainen pahastuu pakaroiden hyväilystä. Moni mies ei ota tosissaan sitä, että nainen lähtisi pelkästän seksi-treffeille. Suomalaiset haluaisivat enemmän seksiä kuin todellisuudessa saavat. Haluan seksiä usein ja olen aina ollut aloitteellinen sängyssä.

Tätä naiset toivovat: Nais seuraa mitä nainen haluaa sängyssä

Miehen on hyvä kertoa naiselle sängyssä, ettei heillä ole kiire mihinkän. Seksin ehdottamisessa voi olla vitsikäs, nöyrä tai suorapuheinen mutta suloinen ainakaan kovin ronski ei kannata olla. Alan pästä niistä irti. Moni nainen toivoo rakkaaltaan eroottista yllätystä, jolla mies herättä aamulla. Ruoan ei tarvitse olla mitän ihmeellistä, ja raskas viiden ruokalajin mättö voi pilata seksiaikeet. Tämä on ehkä suurin seksuaalinen vallankumous sitten ehkäisypillerin keksimisen ja homoseksuaalisuuden yhteiskunnallisen hyväksymisen. Suosi voimakkaita työntöjä keskivauhdilla tai melko hitaasti. Eli seksiä haluttaisiin, mutta siitä ei osata nauttia. Mielikuvat, fantasiat, rentoutunut olo, stressittömyys ja kiireettömyys ovat siis kosketuksen lisäksi erittäin tärkeitä naisen nautinnolle. Näiden keskustelujen ja aiempien tutkimusten perusteella uskallan esittä viiden kohdan listan siitä, mistä nainen sängyssä syttyy. Miehelle machomeininki on selvästi sallitumpaa. Olen ollut sängyssä yhteensä noin 50 miehen ja naisen kanssa. Olen törmännyt usein vahvan naisen dilemmaan. Ärsyttävä, että naisen pitäisi olla vienosti häveliäs. Älä tee tätä virhettä pilaa kumppanin nautinnon. Elän avoimessa suhteessa ja Tinder-profiilissani lukee, että haen satunnaista seksiseuraa. Nainen haluaa, että hänen nautintonsa on tärkeä. Taitaa olla niin, että nykynuoret kypsyvät aiempia sukupolvia varhaisemmin. Nainen ei osaa keskittyä nautintoonsa, jos hän meinaa myöhästyä töistä. Seksikäs, viettelevä musiikki saa naiset tunnelmaan paremmin kuin moni mies uskoisikaan. Toimittaessani vastikän Ylelle, naisten saunavuoro podcast-sarjan seksistä, parisuhteesta ja naiseudesta sain ilon keskustella kahden kokeneen seksuaaliterapeutin kanssa. Naisen suutelun pitäisi kertoa, onko hän kiinnostunut. Seksikolumni: Todellisuus voi yllättä näin nainen oikeasti masturboi.

0 ajatusta “Nais seuraa mitä nainen haluaa sängyssä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *