Laihdutusjuoma vaimo sai vierasta

laihdutusjuoma vaimo sai vierasta

Olin saanut ajaa partakoneellani karvoituksen yläosan ja jättänyt vain soman tupsukan. Vaimo on nuori reilu parikymppinen, XL-kokoinen tummahiuksinen paketti, joka on erittäin kaunis ja vetävän näköinen. Hetken hämmästelimme tilanteen karkaamista käsistä ja taskulampun valossa menimme pimeän. Taivaalta paistoi iloinen aurinko. Mene vaikka käymän vessassa ja kävele mun ohitseni, niin mä tuun sitten kertomaan tuolle miehelle, mitä olemme suunnitelleet. Tiesin, että hyvä teki.

Laihdutusjuoma vaimo sai vierasta - Vaimoni sai

Ihmettelin, että mitä hän mahtoi tarkoittaa, mutta pian sekin selvisi. Ja jos toive on yhtän realistinen niin sovitaan että saat toimasi lahjan ja vastalahjaksi lopetat tupakanpolton. Sinapin kanssa makkara on todella hyvä. Maija on ihana nainen, Heikki puolestaan totesi ja puristi Maijan vasenta rintaa. Minä nousin kanssa ja lähdin kohti hyttiä. laihdutusjuoma vaimo sai vierasta Odotellessaan hän jutteli erän toisen samanikäisen miehen kanssa. Kun vaimoni meni sängyn viereen, jossa miehet jo olivat istumassa, toinen miehistä tarrautui vaimooni ja veti hänet heidän keskelleen. Katselin saunaneteisestä pämökin suuntaan nähdäkseni Heikin tulon. Kurotin käteni puristamaan Maijan vasenta tissiä mutta muutoin en mahtunut naivan pariskunnan väliin. Laivalla näytti olevan paljon väkeä. Niin oli tapahtunut jo aiemminkin mutta varmuutta toistumisesta ei ollut.

Vaimoni: Laihdutusjuoma vaimo sai vierasta

Katsotaan nyt, mutta nyt teidän täytyy kyllä heti lähteä, sillä mieheni tulee varmaan pian. Kun mies oli poistunut niin kävelin asuntovaunulle. Kuitenkin kaikkein kiihottavimpina muistan vierailuillasta, kun vaatteet riisuttuamme vaimoni otti isännän kyrvästä jäntevän otteen sanoen, että sinä olet muuten täysi kyrpä. Toi yks vaan tuli ekaks iskee mua ja kun näytti siltä, että se onnistuisi, niin sitten tuo toinen mies tuli siihen. Nousin ylös ja menin vessaan. Menin nopeasti hytin ovelle ja nopeasti myös sisän. Kyrpä oli painunut kahvaansa myöten tarjottuun pilluun, paljaana. Myöhemmin keskusteltuamme olemme pättäneet, että joskus vielä otamme tuon uusiksi. Jonkin ajan pästä hän kuitenkin lopetti.

0 ajatusta “Laihdutusjuoma vaimo sai vierasta

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *