Karvat pois alapäästä naiset alasti suihkussa

Raisan voimakas hengitys. Hänen oli ollut pakko pitä minua harteista kiinni ettei olisi pudonnut joten hän oli tavallaan ollut puolustuskyvytön. Tunsin alapässäni valtavan kosteuden lievän inhottavana.

Karvat pois alapäästä naiset alasti suihkussa - Gratis Sex

Tähän saakka olin ollut varma aikeestani, mutta tunsin itseni neuvottomaksi. Istuin sängylleni ja huomasin miten käteni tärisi, nyt tajusin selkeästi mitä olin tehnyt. Ihmettelin sitä miten vaalea häpykarvoitus Raisalla oli. Pehmeät, lämpimät ja kosteat huulet koskettivat omiani intohimon raastaessa minua lujalla otteella. Tiesin, että tämä oli epänormaalia, mutta en enä voinut lopettaakaan. Asetuin reisien väliin ja nyt oli silmieni edessä se paikka jota olin viimeiset vuodet himoinnut tuskaisasti. Jaha isä on lähdössä taas, hän huokaisi. Lueskelin lehtiä isän tullessa kovalla kiireellä kotiin kellon ollessa vasta.

Karvat pois alapäästä naiset alasti suihkussa - Karvaset Pillut

Tuoksu oli pätä huumaavan voimakas, karvat pois alapäästä naiset alasti suihkussa kun nuolaisin ruusunkukkaa. Mitän sanomatta tiesimme mitä tulisimme tekemän. Suljin oven takanani ja polvistuin vessanpytyn eteen. Poimuiset suikaleet saivat kielestäni hellän kosketuksen. Etsin Raisan kriittisen pisteen jota pyörittelin kieleni kärjellä. Vedin itseäni ulos ja Raisa veti itseän hitaasti kohden sohvaa, kaluni hankasi hänen herkkän kohtaansa. Lähden jo kolmen junalla sanoin äidille. Raisa oli juuri nousemassa jalkeille. Janne sinä olet hyvä poika, äiti huusi kiimaisena ja hurmoksessa ja tiesin äidin nauttivan tästä kielletystä hedelmästä varmaan yhtä paljon kuin minäkin. Ehätin auttamaan ja pidin Raisaa selästä laskien hänet selälleen pöydälle. Raisa oli aikeissa nousta jakkaralle, mutta sain estettyä hänet. Asetin polveni sängylle ja äiti oli polviasennossa pylly minuun päin. Hei Janne, mukava nähdä sinua pitkästä aikaa ja hän tuli halaamaan minua. Uteliaisuudesta nostin pakaraa enemmän sivulle ja sain peräaukon näkyviin. Odota, älä vielä ja äitini käsi katosi toiselta reideltä ja tunsin sen kosketuksen jalkovälissäni ja sitten äidin sormi pyörähti omalla klitoriksellaan koskettane penikseni vartta. Kuului voimakasta huutoa äidin suusta. Hitaasti saavutin kohdun suun ja tunsin selvästi kuinka se oli laskeutunut alemmaksi. Nostin katsettani ja yllättäen katseemme kohtasivat Raisan kanssa. Seisoessani olohuoneessa kuulin oven avautuvan ja äiti tuli myös kotiin. Minä nautin siitä, kun näin äidin olevan aivan ekstaasissa käsittelyni seurauksena. Sukkahousujen vahvikeosa peitti alla olevat alushousut melko hyvin. Nuolaisin kielenpällä kuiviksi käyneitä huuliani ja katsoin Raisaa silmiin. Kärin housut jälleen penikseni ympärille ja annoin mennä.

0 ajatusta “Karvat pois alapäästä naiset alasti suihkussa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *