Eroottiset tarina eroottista seuraa

pätteeksi. Olin luvannut heikkona hetkenä tapetoida tyttäreni huoneen ja nyt se olisi edessä. Asetuin reisien väliin ja nyt oli silmieni edessä se paikka jota olin viimeiset vuodet himoinnut tuskaisasti. On kai parempi, että menen samantien. Minua nolotti tapahtuneet asiat, mutta en saanut niitä enä tekemättömäksi.

Nuat, thai, seinäjoki: Eroottiset tarina eroottista seuraa

Nuolin ja imin vuorotellen. Olin hakenut tapetit jo alkuviikosta tytön kanssa. Olin itse lähdössä kaverieni luokse illalla ja oli sovittu, että heittäisin vanhempani juhlapaikalle. Kohollaan oleva vatsa ei haitannut lainkaan rakasteluamme, turhaan pyrin olemaan ylivarovainen. Näky oli kaikesta huolimatta lumoava. Hoidin asiani ja katseeni osui pyykkikoneeseen, nousin seisomaan housut nilkoissa ja poimin äidin pikkuhousut käteeni pyykkikoneesta. Koko naamani oli jälleen kosteana, siinä oli sylkeäni sekä Raisan limakalvojen erittämä nestettä. Ihmettelin miten minulla oli taas kova erektio, mutta en ollut tyydyttänyt itseäni moneen viikkoon ja siitä tämä johtui.

(Video): Eroottiset tarina eroottista seuraa

Levitin housut ja ne olivat kuivuneet kovaksi ja kuului ritsahdus, kun levitin niitä lisä. Olin kaapillani etsimässä vaatteita, kun tajusin jonkin olevan huoneessa. Äiti oli nyt alastomana sängyssäni ja hänen tumma karvoituksensa loisti reisien välistä. Pitkät sormet riisuivat sukkahousut reisille ja pian niille tekivät seuraa luonnonvalkoiset alushousut. Olen miettinyt sitä, että olenko tehnyt jotain värä sinulle, koska käyttäydyt minua kohtaan näin? Ajelin töistä kotiin huhtikuisen auringon paistaessa kirkkaana taivaanrannalla. Kerroin sitten mikä minua oli hymyilyttänyt ja naurahdimme molemmat tuolle asialle. Tämä tunne ja tilanne sai minut laukeamaan melko pian. Jälleen hän joutui kurkottelemaan ja näin nuo kauniit reidet edessäni, melkein tunsin äidin tuoksun nenässäni. Timolla oli ikä anime porn videos mies etsii naista 25 vuotta ja Raisa oli puolestaan kohta. Harjasin tapetin kiinni seinän ja huomasin Raisan poistuvan yläkerran vessaan. Annoin mitan ja menimme leikkaamaan seuraavat 4 vuotaa oikean mittaisiksi. Raisa känsi pätän niin, että näki kasvoni. Laitoin nyt käteni pehmeälle pakaralle jota puristelin samaan tahtiin kuin mitä työntelin itseäni Raisan sisän. Timppa oli Raisan avopuoliso, joka oli parhaillaan varusmiespalveluksessa. Hänen olisi helpompi kulkea nämä viikot autolla ja minulle sopi hyvin pyöräily työmatkoihin. Tunsin, että laukean pian ellen saa äitiä rauhoittumaan. Levitin sormillani häpyhuulia ja näin kostean kimalluksen heijasteen ruusunpunaisilta häpylihaksilta. Äiti oli heittänyt pällystakkinsa tuolille ja sen pälle hän heitti jakkunsa, hänen pälleen jäi hame ja valkoinen paita. Nukuin yön levottomasti sekaisten ajatusten riivaamana. Raisa veti housut jalkaansa ja istui sitten laittamaan sukkahousujakin jalkaansa. Minua hävettä se mihin olen poikani kanssa ryhtymässä, hän sanoi kuiskaten. Otin äitiä olkapäistä kiinni vetäen hänet itseeni kiinni, painoin huuleni hänen huulilleen ja yritin suudella äitiä. Kieleni liikkui vaossa etsien tiettyä kohollaan olevaa kohdetta. Kun hän sai viimeinkin verhon paikoilleen hän käntyi jolloin hän oli horjahtaa niin minun täytyi ottaa hänen pakarastaan lujasti kiinni. Väsyy jalat aika kovaa.

0 ajatusta “Eroottiset tarina eroottista seuraa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *