Tramboliini liian pieni pillu

Onko koolla väliä? Mulla oli kerran parin päivän panosuhde yhteen joka sanoi yhdynnän isolla sattuvan ja hänellä olevan pieni pillu. Minä olin tietysti epäuskoinen kun hän vielä sanoi saaneensa useimmiten liian isoa. Avatessaan housujani hän sanoi toivovansa ettei minulla ole liian iso. Liian iso uuts Keskustelu Anna Keskustelu - Taidan olla liian tiukka Seksi Vauva Minä ja pikku Iina Luova Tursas Kun housustani paljastui normikalu, näin pettymyksen hänen naamallaan. Melkein liian iso vaimolleni. Synnytys nyt ei vaikuta pillun kokoon mitenkän. Sen pituus/syvyys ei muutu mihinkän, eikä leveyskän.

Tramboliini liian pieni pillu - Löysä pillu, keskustelu

Näytän iloiselta ja riehakkaalta ja poskeni punoittavat. Puristan tyttöä ranteista ja painan niitä vasten patjaa. Painan Iina ranteista ja työnnyn tytön sisälle uudestaan. Iina katsoo minua kauhistuneena ja laskee tyynynsä. Terska osuu kylmän posliiniin. Yksi pitkä työntö, ja kaluni on Iinan sisällä. Haluaisin huutaa, mutten halua herättä naapureita. Rintani painaa tyynyä Iinan kasvoja vasten. Pusken lantiotani eteenpäin, että päsisin syvemmälle Iinan sisän.

Keskustelu: Tramboliini liian pieni pillu

Kalun paksu varsi täyttä Iinan pienen suun ja saa posket aivan pullolleen. Jaana ei ollut aluksi tykännyt tästä, oli vain valittanut, että kieleni kutittaa hassusti. Sormi tuskin mahtuu sen sisälle. Terskassa tuntuu mahtava paine, kun työnnän lantiotani eteenpäin, ja kaluni venyttä tytön pillua. Pästän tytön pän takaisin patjalle ja asettelen pitkän vaalean tukan nätisti. Pitelen tytön vapisevia reisiä aloillaan. Iina ei pysty katsomaan minua. Iina avaa silmänsä ja katsoo minua suurilla silmillän. Työnnän sormea tytön sisälle, mutta ensimmäiseen niveleen asti vain. Nousen Iinan pältä ja kännän hänet ympäri. Tiedän, ettei minun pitäisi olla hellävaraisempi, mutten voi hillitä itseäni. Vedän kaluni hellävaroen Iinan sisältä ja nostan tyynyn pois tytön pältä. Hieron Iinan pientä persereikä sormellani. Käyn Iinan selän pälle makaamaan. Lasken painoni varoen tytön pälle ja halaan häntä. Levitän hänen pakaroitaan ja työnnän kaluni hitaasti hänen sykkivän pilluunsa. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Ajattelin vaan, että voisi eka käydä jossain ravintolassa syömässä, kun seksiväline kaupat chat treffit on jo aika nälkä. Puristan tyttöä tiukasti ja työnnyn vähän syvemmälle. Hieron herkkä terskaa vasten vaaleanpunaista pientä pillua. Omatunto alkaa taas kolkutella, enkä oikein tiedä edes miksi. Hyppän tytön pälle ja kaadan tämän lakanoihin.

0 ajatusta “Tramboliini liian pieni pillu

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *