Thai hieroja eroottinen hieronta naisille

thai hieroja eroottinen hieronta naisille

saa hieroa ihoa, vaan ihon pitä liikkua käden alla. Samalla kun kaksi sormea on vaginassa, aseta vapaa käsi alavatsalle. Näin kaksi kokemusta tasapainoittuvat ja sekoittuvat toisiinsa. Toivotan iloisia ja tyydyttäviä hetkiä hellän hieronnan parissa! Yleensä kannattaa pysyä yhdessä liikkeessä, kun löytyy jotain, joka tuntuu partnerista mukavalta. Lakana voi olla vanha tai kertakäyttöinen, jotta ei tarvitse murehtia sen suttaantumisesta hierontaöljyyn. Naisen elinvoima ja seksuaalisuus virtaavat kohdusta ja lantion alueelta. thai hieroja eroottinen hieronta naisille

Thai hieroja eroottinen hieronta naisille - Lotus

Ole koko ajan hidas ja käytä koko kämmenen pinta-alaa. Learn more, including about available controls: Cookie Policy. Kokeile erilaisia tapoja painella sormiasi ja kättäsi yhteen niin, että tunnet ne lihan läpi. Jatka niin kauan kuin tämä tuntuu hierottavasta hyvältä. Kehoita häntä keskittymän ainoastaan sulan kosketukseen. Kehota hierottavaa hengittämän syvän viisi kertaa. Se virkistä hierottavaa valmistaen häntä seuraavaan vaiheeseen. Pyöritä sormeasi jonkin aikaa vaginan suuaukolla. Lakanaa voi hieman lämmittä uunissa juuri ennen hierontaa, jolloin se tuntuu mukavalta ihoa vasten.

Thai hieroja eroottinen hieronta naisille - Hidas käsi

5-10 minuutin makaamisen jälkeen hierottava herätellän venyttelemän itsensä virkeäksi. Tantra Hieronnan tavoite on antaa naiselle kokemus joka rentouttaa, parantaa ja uudistaa sekä kehoa että koko olemusta. Hierottava vaipuu rentoutuneisuuden tilaan. Pidä käsiä sukupuolielimien thai hieroja eroottinen hieronta naisille ja sydämen pällä ja levätkä näin hetki vierekkäin. Terveisin, lady-Katriina, soita: tai meilaa: lady (at). Pidä hyvin liukastettua häpyhuulta etusormen ja peukalon välissä. Miesten kannattaa ehdottomasti opetella taitavaksi eroottiseksi hierojaksi. Sukupuolielinten hyväily voi jatkua loputtomiin. Samalla kun kaksi sormea on syvällä vaginassa, käsittele klitorista peukalolla. Kesto: 2h/ Hinta 150. Lopulta orgasmi tulee, jos on tullakseen, ja se on silloin yleensä hyvin voimakas. Polta suitsukkeita jos haluat, tai käytä tuoksukynttilöitä.

0 ajatusta “Thai hieroja eroottinen hieronta naisille

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *