Suomi24 seksi thaihieronta vaasa

mahtuisiko omani ollenkaan kuivumaan. Miks sä luulet et mä oon tällä lakanapyykillä. Keskustele Vaasan alueen asioista. Vittu mä rakastan pyykkäystä.

Suomi24 seksi thaihieronta vaasa - Vaasan thai hieronta

Koko pilluni täyttyi vieraasta munasta. älä nolostele yhtä, mä oon nauttinu täysillä kuunnella ja miettiny miltä sun pillu tuntuis. ihana pillu sulla, mies sanoi kuiskaten ja otti kyrpänsä pois. Vain vaivoin kykenin sanomaan vastauksen, joo. Mä tunsin et mun alapä kostui pikkuhousujen haaruksia vasten miehen puheesta. miten ois rouva pienet pikapanot naapureiden kesken? suomi24 seksi thaihieronta vaasa

Suomi24 seksi thaihieronta vaasa - Prostituutio ja thaihieronta

Mies astui mun eteen, asetti kätensä mun olkapälle ja kuljetti mut kuivauskoneen eteen. Mies seisoi mun takana ja hieroi mun klitorista huokaillen ja itse hamusin pillullani seisovaa kyrpä ahnaasti saaden sen vihdoin sisäni, mies parahti, otti kiinni mua lanteilta ja työntyi syvälle monta kertaa. Mun makuuhuone on teidän makkarin vieressä ja sun kiimanen huohotus kuuluu. Kommentoikaa oliko hyvä tarina. Ja ei en oo ollu asiakkaana mut kävi säliks niitä joitten nimet tä pisti ihan pokkana firman julkiselle fb-sivuille joskus toivottavasti joku teki siitä ilmoituksen kuluttajaviranomaiselle. Tunsin pillussani pienen sykäyksen muistosta ja hymyilin itsekseni laittaessani balleriinoja jalkaani ja lähdin kipittämän märän pussilakanan kanssa alakerran kuivaushuoneeseen. Tunsin ison kyrvän vasten mun takapuolta, se kasvoi sekunti sekunnilta, mua jännitti ja pelotti mahtuisiko se mun kireän pilluun.

Thai hieronta: Suomi24 seksi thaihieronta vaasa

Vai huuteleeko nykyän jo kadulle tai julkaisee lehdessä? Naapurin naamatuttu mies sanoi ja veteli lakanaansa narulle kuivumaan. Aah ihana kyrpä sulla, huohotin. Pesin parivuoteemme ison pussilakanan, siihen oli valunut edelliseltä illalta pillumehujani kun olin ratsastanut miehelläni. Naapuri seisoi kuivauskoneen vieressä mua katsellen ja sanoi yhtäkkiä: -saitsä viime yönä kunnon kyytiä? Näin sen kullin siinä ensimmäistä kertaa ja säikähdin miten suomuinen ja paksu se oli. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Mun pillu puristui kovan kyrvän ympärille uudelleen ja uudelleen, vaatien lisä ja kovaa ja syvälle. Mä tunsin kuinka spermaa valahti pikkareihini. Mulla on pyykkipäivä taas ens perjantaina, mies sanoi, iski silmä ja poistui. Kuivauskoneen se oli suomi24 seksi thaihieronta vaasa laittanut jo hurisemaan täysille ja huoneessa oli kuuma ja vähän kosteaa. Mä nolostuin ja katoin jonnekin lattianrajaan ja keskeytin lakanan laiton.

0 ajatusta “Suomi24 seksi thaihieronta vaasa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *