Vaimo sai vierasta seksitreffiy

vaimo sai vierasta seksitreffiy

mukaansa. Onhan tuosta puhetta ollut. Maijani näytti Heikin alla pieneltä, jopa rikkimenevältä. Saisin ilmoittautua rovastin asunnolla maanantaina aamulla kello yhdeksän. En halunnut jädä runkkaamisesta kiinni, mikä sinänsä oli älytöntä haaveiltuamme ryhmäseksiä vaimoni kanssa. Nyökyttelin hänelle merkiksi siitä, että hän jatkaisi tuota. Vaimoni pyrki viereeni istumaan mutta isäntä vetikin hänet syliinsä.

Vaimo sai vierasta seksitreffiy - Vaimoni

Maija oli jo uimassa ja seurasi meitä hymyillen. Iskin takaisin ja toivoin että toivottavasti kaverin kulli olisi iso nuija niin että Elina saisi kerrankin kunnon melaa sisälleen. Tiesin, mitä sisällä tapahtuisi. Mä rakastan sua, mun oma kiimainen pikku huorani, sanoin vaimolleni. Ensin hän nuoli kielellän hitaasti pusseista kohti kärkeä. Mikäs se tällä on?, kysyi mies. Maanantaina sitten soitin ovikelloa kirkkoherran huvilalla.

Seksitarina: Vaimo saa: Vaimo sai vierasta seksitreffiy

Sexi novelli kajaani google maps 864
Casual modest dresses helsinki 824
Seksisivuja miten sheivata alapää Mitä jos saisit kahta miestä. Vaimoni saisi tällä reissulla toisen kerran vierasta miestä minun lisäkseni. Jonkin ajan kuluttua pöytän istahti toinen samanikäinen nuori mies. Huora kiittä ja kumartaa, mutta menkä nyt jo, vaimoni sanoi.
vaimo sai vierasta seksitreffiy Sexi video alaston amatööri

Videos

Safada TÍmida, SEM saber POR onde comeÇAR PRA mostrar tudo parudedor QUE ELA DIZ TER saudades DO PAU grosso dele.

Vaimo sai vierasta seksitreffiy - Vaimolle kahta

Elina käntyi mahalle ja työnsi lantionsa taaksepäin ja sanoi haluan että panet mua perseeseen. Omat lapsemme puolestaan olivat hyvin tyytyväisiä lähdöstämme muutaman päivän kiertueelle. Kävin välillä katsomassa ravintolan puolelle, ja siellä ne miehet edelleen istuivat samassa pöydässä ja välillä vilkuilivat vessan suuntaan, minne vaimoni oli lähtenyt. Pian lähdimme kohti linja-autoasemaa ja sieltä linja-autolla kohti satamaa, ja vaimoni vielä tietämättä yhtän taka-ajatuksistani, kohti uusia seikkailuja. Jonkin ajan pästä hän kuitenkin lopetti. Kuitenkin kaikkein kiihottavimpina muistan vierailuillasta, kun vaatteet riisuttuamme vaimoni otti isännän kyrvästä jäntevän otteen sanoen, että sinä olet muuten täysi kyrpä. Ime sitä Nyt kun vaimoni oli nelinkontin pyyllistyneenä, toinen mies hyväili ja puristeli vaimoni persettä. Siellä soi jotain diskomusiikkia.

Vaimo sai vierasta seksitreffiy - Keskustelu - Kokeilin

Vaimoni vilkaisi minun suuntaani ja nyökkäsin hänelle hyväksymisen merkiksi. Pian hän otti kyrvän suuhunsa ja alkoi imeä sitä ja teki edestakaista runkkausliikettä suullaan. Jonkin aikaa kului toisen miehen kyrpä vaimoni peppua naidessa, toisen isomman kyrvän naidessa vaimoni pillua. Kun saavuin käytävälle, jossa hyttimme sijaitsi, vilkaisin vielä taakseni ja näin, kun sieltä perässäni tulivat edelleen vaimoni ja kaksi miestä. Välillä hän työnsi sormensa vaimoni pilluun ja välillä sitten taas nuoli. Pian miehet olivat aivan vaimossani kiinni. Itse hain paikan baaritiskiltä, mistä näin hyvin pöytän, jotta näkisin, mitä siellä tapahtuisi.

Vaimo sai vierasta seksitreffiy - Vaimolle vierasta

Se meitä molempia ajatuksena kiihottaa tosi paljon. Vaikka vaimoni parhaansa yrittikin, ei hän kuitenkaan kaikkea spermaa pystynyt nielemän. Samalla kuulin, kun toinen miehistä sanoi: Hyvä perse sulla. Katsotaan nyt, mutta nyt teidän täytyy kyllä heti lähteä, sillä mieheni tulee varmaan pian. Vaimoni käntyi kohti miestä, tarttui kiinni hänen kyrpänsä ja otti sen suuhunsa. Pian vaimoltani oli saatu housut riisuttua. Minua kihelmöi ajatus siitä, että Heikki päsisi mahtikyrvällän painamaan Maijaani. Mitä nuo ovat?, vaimoni kysyi vessasta tullessan. En mä oikein tiedä. Pimeässä, lämpimässä järvessä Maija oli antanut Heikin nostaa itsensä syliin. Vaimoni oli siis aivan märkä. Kun he olivat hetken taas jutelleet ja käsillän jatkaneet hyväilyä, vaimoni nousi ylös pöydästä ja suuntasi taas kohti minua, vinkkasi minut mukaansa ja meni kohti vessaa. Tietenkin minä haluan, vaimoni vastasi, jos sinäkin sitä haluat. Hän laittoi kädet vaimoni tisseille ja he alkoivat tuottaa pieniä aaltoja altaaseen. Näytti siltä, ettei ainakaan miehistä pulaa tulisi.

0 ajatusta “Vaimo sai vierasta seksitreffiy

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *