Thai hieronta rovaniemi naisen ejakulaatio keskustelu

ja millainen laite on suosikki. Tosin olen myös urofiili, joten pieni pissasuihkukaan ei minua häiritse Heippa, olen saanut suuseksissä ejakulaationesteet naamalleni, sekä joskus. No onneksi se suhde ei ottanut tulta tämä taas ei liity tuohon "kastelemiseen" millän tavalla. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Marraskuu Naisen ejakulaatio on joillakin naisilla esiintyvä ilmiö, jossa naiselta purkautuu ulkoisista sukupuolielimistän nestettä orgasmin tai voimakkaan. Toukokuu Tällä kertaa postaus aiheesta, joka on naisen seksuaalisuudessa ehkä kiistanlaisin koskaan, nimittäin naisen ejakulaatio, josta tieteellisten tutkimusten perusteella tiedetän vielä suhteellisen vähän.

Thai hieronta rovaniemi naisen ejakulaatio keskustelu - Miehen

Onko muita naisia, jotka ejakuloi, mutta ei tunne orgasmia siinä samalla? Nesteen maku on karvas (hapan). Vaginan suulla kahta puolen ovat Bartholomen (kai nimi tuli oikein) rauhaset, jotka tyjentyvät orgasmisupistusten paineesta. Heippatirallaa, Olen törmännyt uuden tyttöystäväni kanssa ihanaan ilmiön nimeltä naisen ejakulaatio. Olisi kiva kohdata tuo suihkaus:D Lupaan uskoa havaitsemani.

Thai hieronta rovaniemi naisen ejakulaatio keskustelu - Puhdas Pillu Thaihieronta

Kiinnostaisi nyt tietä, kuinkahan moni tämän palstan naislukijoista ejakuloi ja onko esim. Iso märkä läntti vain oli meidän alla. Vaginan kemiallinen tila on hapan tappaen bakteerit. Ihmettelen tätä, mutta kai se on mahdollista. Käsittäkseni ilmiö on kovinkin thai hieronta rovaniemi naisen ejakulaatio keskustelu harvinainen, mutta minusta sitäkin kiihottavampi. Stuffi mitä sitten naamallesi saat ei ole kuitenkaan virtsamaista, vaan. Olen varma, että neste on nimenomaan ejakuloinnista, mutta en tunne mitän orgasmia sen aikana, hyvä olo on tottakai, muttei mitän orgasmin huippua. Marraskuu Aloita uusi keskustelu. Toisin kuin virtsassa, naisen ejakulaationesteessä ei ole suoloja, kalsiumia tai fosfaatteja. Tammikuu Mitä mieltä miehet ovat asiasta? Nesteen makea maku johtuu fruktoosista eli hedelmäsokerista. Molemmilla kerroilla olen ejakuloinut pällä. Olen eronnut ja nyt mietin täytyykö mahdollista uutta seksikumppania "varoittaa" tästä asiasta? Miten yleistä tämä naisen ejakuloiminen on? Tässä vaiheessa kannattaa vakuuttaa daami että tiedätte mitä teette, koska tuntemukset naisella on lähelle pakottavaa virtsausta. Erityisen otollisia asentoja tämän jalon kliimaksin.

0 ajatusta “Thai hieronta rovaniemi naisen ejakulaatio keskustelu

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *