Nainen etsii keltainen pörssi viro

nainen etsii keltainen pörssi viro

spostitse maksutiedot ilmoitukselle Kotisivu, sen sivun osoite, jolle haluat linkin menevän: Valitse kesto 7 vrk. Pennut ovat terveystarkastettu, useaan kertaan madotettuja, sirutettu sekä omaavat europassin. Ostopätöksen teet pentua nähtyäsi. Koirien viralliset Drag Racing -kisat. Ilmoitus numero 79275 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 10256 kertaa. Kuopion Palvelus- ja seurakoiraharrastaj. On sale smooth-haired girl of standard size. Paulen Family kenneli on rekisteröity FCI vuonna 2007 Ilmoittaja: paulen family Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. nainen etsii keltainen pörssi viro nainen etsii keltainen pörssi viro

Nainen etsii keltainen pörssi viro - M - pentu

Kerrothan itsestäsi ja perheestäsi kun otat yhteyttä. Father: rusch, rkfch daks sharm nice king nobel pedigree: p?pagedogcard dogid265797 additional information by e-mail:, tel. Ei mielellän pikkulapsiperheeseen, koska näykkii leikkiessän. Käpiö bullterrieri pentuja 5 narttua. Dobermannin pentuja varattavissa, odotettavissa mustia ja ruskeita pentuja harrastuskaveriksi ja näyttön. Jos kiinnostuit pikkuisesta niin, kerron mielelläni lisä, kaikki kysymykset sähköpostitse; [email protected] Rakastaa autoilua ja perheen kanssa touhuumista. On sale smooth-haired boy of mini size. Rokotettu, sirutettu ja eläinläkärin tarkastama. Lue lisä, keskikoko-kokoisten kasvattaja.

Nainen etsii keltainen pörssi viro - Koirat

Very beautiful girl, date of birth, teeth 6/6, bite scissors, good temperament, fully vaccinated, pedigree fci, delivery to helsinki. Myydän siperianhusky pentu narttu (täysikasvuisena: keskikoko) Katso myös muut siperianhusky-kasvattajat. Kennel larings brown offers wire-haired rabbit dachshund puppy for sale. Color - sable, age 2 months. Hinta: 500 Paikkakunta: Helsinki Ilmoittaja: Susanna Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Myydän americanbully aikuinen narttu (täysikasvuisena: iso) Katso myös muut americanbully-kasvattajat. Ilmoitus numero 79694 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 836 kertaa. Myydän bullterrieri pentu uros (täysikasvuisena: keskikoko) Katso myös muut bullterrieri-kasvattajat. Aktiivinen ja inomainen ilityyn. Hinta 1000,- erissä ja käteisellä 900, unkarin tuonti -tuontilupa hinta: 900 Hinta: 900 Paikkakunta: Kuhmoinen Ilmoittaja: Anne Aaltonen Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Ilmoitus numero 79697 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 296 kertaa. Myydän chihuahua nuori uros (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut chihuahua-kasvattajat. Etusivuilmoitus pysyy etusivulla maksetun ajan. Linkki-ilmoitus on ilmoitus tämän sivun vasemmassa reunassa. Pennun mukaan sukkahousu seksiä seksiseuraa parille saat pienen pentupaketin. Myydän mopsi pentu narttu (Täysikasvuisena: käpiö ilmoitus numero 79611 jätetty, tätä ilmoitusta on katsottu nyt 17388 kertaa.

0 ajatusta “Nainen etsii keltainen pörssi viro

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *