Livejasmim ravintola laguna espoo

livejasmim ravintola laguna espoo

ruokaravintola, juhla- ja kokoustila Laguna heräsi uuteen kukoistukseen. Jo vuonna 1927 Georg Kullberg perheineen rakennutti ensimmäisen rakennuksen tähän kauniiseen järvimaisemaan. Ravintola Laguna sijaitsee Espoossa luonnonkauniissa ympäristössä Lippajärven rannalla. Laaja valikoima laadukkaita ravintoloita palvelee sinua eri puolilla Espoota. Lue lisä: Esitä meille toiveesi ja ideasi, niin Ravintola Lagunan väki auttaa mielellän järjestelyissä. Huomioittehan, että, google:n sivuilla ilmoitetut aukioloajat eivät pidä paikkansa!

Livejasmim ravintola laguna espoo - Ravintola

Tarjoamme maittavaa lounasta ja herkullisia à la carte -annoksia. Palvelemme toistaiseksi ainoastaan tilausravintolana. Hyvän ruoan lisäksi miljö valloittaa ja tekee vierailustasi mieleenpainuvan. Jos haluat kuulla lisä, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan kohteeseen! Valikoimaamme kuuluvat niin kala-, liha- kuin kasvisruoatkin. 1970-luvulla ravintola eli kulta-aikaansa: asiakkaat söivät ja joivat, nauttivat auringosta ja oluesta kesäterassilla ja tanssivat pikkutunneille asti alakerran diskossa. Tarjoamme laadukasta palvelua ja herkullista ruokaa jokaiseen makuun. Tilaukset myyntipalvelumme kautta osoitteeseen tai numeroon. Meiltä voit vuokrata juhla- ja kokoustilat sekä saunat yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Holvibaari ja yökerho ovat vuokrattavissa yksityiskäyttön, ja päivisin ne toimivat korkeatasoisina kokoustiloina.

Videos

Hot Homade milf Filmed By Husband Fucking Young Guy. Ravintola Lagunan historia, ruokaravintola ja kokoustila Lagunan kauniilla sijaintipaikalla on ollut toimintaa jo lähes sadan vuoden ajan. Kaunis miljö, maittavat ateriat ja ystävällinen palvelu takaavat onnistuneet tilaisuudet ja ikimuistoiset hetket. Järven rannalla sijaitseva sauna sopii rentojen illanviettojen pitopaikaksi. Tämän päivän Laguna on pieteetillä rakennettu ravintolakokonaisuus, jossa on lähes 400 asiakaspaikkaa, kesäkaudella jopa 700. Kansainvälisiä tuulia 1950-luvun alussa Kullbergin perhe myi kiinteistön Hougbergin nuorelle parille. Ota yhteyttä ja kysy lisä!

Ravintola: Livejasmim ravintola laguna espoo

Vuosikymmenen lopulle tultaessa suuren maailman tuulet alkoivat puhallella järven rannalla, sillä pariskunta vuokrasi huvilansa Yhdysvaltain suurlähetystön kesänvietto- ja edustustiloiksi. Kaikki ruokalistamme annokset on valmistettu omassa keittiössämme tuoreista raaka-aineista. Paikalle ruokaravintola 1960-luvun lopulla toiminta muuttui, kun kiinteistön omistaja, rouva Hougberg, perusti paikalle Ravintola Lagunan. Jo 1960-luvulla toimintansa aloittanut Laguna vastaa jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Ota yhteyttä, tee pöytävaraus tai tiedustele tilavarauksesta. Tervetuloa viihtymän Ravintola Lagunaan!

0 ajatusta “Livejasmim ravintola laguna espoo

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *