Isoa kyrpää suomi24 treffit

isoa kyrpää suomi24 treffit

Suomi24 Treffit - Rekisteröidy Meiltä löydät satavarmasti enemmän sinkkuja, kuin naapurikuppilasta. Treffiseura, seksi Ystävyys Jokin muu. Tai onko wc:n kansi ylhällä vai alhaalla ei loppujen lopuksi ole kovin iso ja tärkeä asia elämässä. Pihlajanni - Suomi24 Treffit Etsin hoikahkoa, poikamaista miestä elämänkumppaniksi. Seikkoja minusta joista voi pätellä olisiko meillä yhteisiä kiinnostuksenkohteita: On mukavaa oleilla. Rauhallinen töissä käyvä mies etsii naista tositarkoituksella. Harrastuksena liikunta, marjastus ja metsästys.

Isoa kyrpää suomi24 treffit - Neptunia

Haluat elä elämä siten, ettei tarvitse kiikkustuolissa katua mitän tekemättä jätettyä. Omaat (vaikka vahvojakin) mielipiteitä, mutta et ole kuitenkaan ylitseampuvan fanaattinen juuri mistän: et uskonnosta, tietystä musiikkigenrestä, politiikasta, futiksesta, ituhippeydestä tai tasa-arvosta. Et katso kieroon kun ilmoitan perustavani postikortin kokoiselle takapihallemme maissipellon tai vesimelonitarhan, vaikka niiden kasvattaminen Suomen leveysasteilla onkin (todistetusti) haastavaa. Kestät myös satunnaisesti ulkomaisia kavereitani sohvalla yöpymässä ja osaat olla yhtä hauskaa seuraa myös kansainvälisillä kielillä. Tiedät, että yhteinen arki monesti tarkoittaa kompromisseja, ja se, miten ne lakanat nyt sitten viikataan tai onko wc:n kansi ylhällä vai alhaalla ei loppujen lopuksi ole kovin iso ja tärkeä asia elämässä. Omaat positiivisen elämänasenteen ja osaat nauraa (vähintän kohteliaisuudesta) paitsi setäni sovinistisille vitseille, myös itsellesi ja maailman eteesi heittämille vastoinkäymisille. Osaat valita leffan, jota me molemmat kestämme katsella. isoa kyrpää suomi24 treffit Omaat kuitenkin terveet arvot ja elämänasenteen, etkä huviksesi tuhoa maapalloa lastenlastesi jalkojen alta tai sikaile muiden ihmisten kustannuksella. Osaat myös toisinaan yllättä! Olet edes joskus katsonut tähtiin tai istunut meren rannalla aaltoja tuijottaen ja pohtinut elämän tarkoitusta. Olet hyvä kyseenalaistamaan asioita (ja aivoituksiani). Viihdyt sekä sosiaalisissa riennoissa että kotosalla yhtä hyvin. Osaat pyykätä ja tiskata itsekin etkä etsi äidillesi sijaista.

Kainuunmies-46: Isoa kyrpää suomi24 treffit

Omaat hyvän kainalon, johon voi käpertyä niinä heikkoina hetkinä kun maailma potkii pähän. Sinut saa helposti houkuteltua mukaan niin mölkkyyn, palapelien kokoamiseen, Monopolyyn kuin videopeleihinkin. Sekä paperilla että tosielämässä varsin pätevä nainen, joka on kyllästynyt tapaamaan niitä ihan kivoja tyyppejä kaikkialla. Olen onnellinen ja niin on hänkin :D jozzukka 46v. Pidät hyvät välit lähimmäisiisi, järjestät heille aikaa ja toisinaan myös muistat jotenkin osoittaa, kuinka tärkeitä he ovat sinulle. Haluat tehdä muut pariskunnat kateellisiksi olemalla maailman paras ja omalaatuisin pari. Mies, 46 vuotta, Sinkku, Puolanka, Kainuu, Suomi. Et helposti jä sanattomaksi. Sarkastisuudestakaan ei ole haittaa.

0 ajatusta “Isoa kyrpää suomi24 treffit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *