Eroottista seksiä tissien väliin

Se ei onnistu. Yhdessä saunominen oli loppunut jo muutamia vuosia aiemmin, mutta tarkkaavaisena olin huomioinut hänen tissiensä kasvun, olin tutustunut hänen alusvaatteisiinsa ja vahingossa törmäillyt hänen huoneeseensa sopimattomiin aikoihin. Sisareni jalat puristavat suutani hänen syliinsä, kun upotan kieleni häneen. Tule muhun ihan oikeesti. Kiinteiden, uskomattoman sileiden poskien välistä pilkottaa pieni helakanpunainen nipukka.

S meinaat: Eroottista seksiä tissien väliin

Haltioituneena katson, kuinka sisarteni tiukat pillunposket seuraavat kaluni liikkeitä saattaen sitä venyen ulos, taipuen reunoiltaan sisän liukuessani hitaasti pesän pohjaan. Ei niinkän tapahtuneesta vaan siitä, kuinka elämä jatkuu kaiken kokemamme jälkeen. Syyllisyyden punoittamin poskin yritämme näytellä ylipirteitä ja keskustella luontevasti, mutta ajatukseni pyörii sisareni vartalossa, viime yössä, mustelmissa vartaloillamme ja tunnen himoa häntä kohtaan. Ann-Marin selkä nousee kaarelle ja suusta purkautuu orgasmin tuottama nautinnon huuto ja tunnen suullani, kasvoillani, sormellani hänen pillunsa rytmikkät supistukset. Ei ne taida olla tällä, käydän katsomassa diskosta, kuulemme mutsin puhuvan ilmeisesti pikkusiskollemme. Kiertoajelu kaupungilla, museot, Kuninkaanlinna ja vanha kaupunki sekoittuivat mielessäni pakkopullaksi, kun odotin vain paluumatkan alkua. Ann-Marin ote kiristyy huulten puristuessa kaluni ympärille ja hän ottaa huutoni säestämänä kaiken suuhunsa.

Eroottista seksiä tissien väliin - Her kan

Olemme niin syvästi keskittyneet toisiimme, että hätkähtäen havahdumme hyttimme oven vaativaan kolkutukseen. Sisareni kirjoitti siitä tällä palstalla otsikolla Menomatka Tukholmaan. Sisareni vuorostaan yrittä tuloksetta saada jäljen syntymän terhakkaasti seisovan kaluni varteen, mutta minä onnistun paremmin häppäreiden suhteen. Ann-Marin estelemättä sain koskettaa hänen suloista tissiän, kuljettaa kättäni yli litteän vatsan reisien sametinpehmeälle sisäpinnalle. Se on ihan pornoo, mut kyl me voitas sitäkin kokeilla Siis jos haluut. Nostan lanteista hänet kontalleen eteeni ja näen molemmat himoitsemani aukot ja työnnyn muitta mutkitta ensin vaivattomasti syvälle siskoni pilluun takaapäin hakeakseni kosteutta. Ann-Marin estelemättä työnnän etusormeni syvälle saippuan liukastamaan peppureikän tuntien selvästi sormellani ohuen kannaksen läpi kaluni pitkän, nopeutuvan edestakaisen liikkeen sisareni sisällä. Merkkaamme reviireitämme mitä kummallisimpiin paikkoihin nivusista navan kautta niskaan. Mielessäni takoo ajatus Mun sisko ottaa suihin Mä panen omaa siskoa ja annan itselleni luvan nauttia hänestä täysillä. Hellimme vielä hetken toisiamme ennen kuin liitymme muun perheen pariin aamupalalle. Siirrän jalkani koskettamaan Ann-Marin jalkaa. Olin siis varsin kokematon. Saippuoimme toisiltamme joka sopen ja annamme lämpimän suihkun hyväillä yhteen liimautuneita vartaloitamme pitkien ranskalaisten suudelmien ja liukuvien käsien lisänä. Kouluterveydenhoitajan kautta sain pillerit, joita olen syönyt jo muutaman kuukauden Saat laskee kaikki mun sisän Eikä meidän elämämme tästä paljon muutu. Pyyhe jä käteeni ja painan huuleni suihkunraikkaalle pakaralle, mutta nauraen hän selittä vain käyvänsä ylhällä. Sen on pakko kuulua päiväkahviseuraa turku shemale shemale voimistuessaan myös käytävälle. Toisiimme kietoutuneina hamuan sisareni terhakan nännin huulteni väliin. Sivuutin huomiotta turistimassan kauniit tytöt. Tuntuu, että nyt haluun sitä ihan koko ajan ja sä teet sen niin ihanasti eri tavalla kun mun poikakaveri. Nosta sä nyt vaan noi vaatteet lattialta ja ota päiväpeitto pois meidän punkasta. Kiedon jalkani ja käteni hänen ympärilleen. Katseeni tuntui nauliintuneen sisareni tiukkoihin farkkuihin ja avokaulaiseen toppiin, jonka kaula-aukkoa Ann-Mari korjaili alituiseen. Eeeiiii Se sattuuu En uskalla. Kun näin vilauksen tissien väliin puremastani fritsusta, koin malttamattomuuteni fyysisenä kipuna. Eikä noi fritsut mun tisseisä huoleta mua Pekka saa olla selibaatissa niin kauan kun ne on hävinny, eikä se nyt tunnu ees tärkeeltä ihmiseltä mulle kaiken tän jälkeen En haluu edes ajatella sitä nyt, mutta täytyy varoo kotona muutama päivä mutsin kanssa saunaan menoo. Ann-Mari vetä lakanan tiukasti kaulaa myöten pälleen syödyn vartalonsa peitoksi. Aaaaahhhauaua Tule mun sisän, Marko Mä haluun sua. Suutelen häntä pitkän nauttien hänen käsistän, kosketellen hitain käsin sisareni kiinteitä rintoja ja ruusunpunaisia, terhakoita nännejä Kehrävä Mirriä.

0 ajatusta “Eroottista seksiä tissien väliin

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *